Algemene Datingsites

Er zijn ontzettend veel datingsites op het ineternet te vinden. Er zijn datingsites met de meest uiteenlopende ideeen over dating. Sommige websites richten zich alleen op hoger opgeleiden, anderen weer op ouderen. Ook zijn er websites die zich op iedereen richten en met een simpel en gebruiksvriendelijk design hopen de meeste potentiele leden aan zich te binden. Allemaal goede ideeen natuurlijk, maar wat werkt nu het beste? En wat past nu het beste bij u?

Om u inzicht te geven in welke websites het beste bij u passen hebben we alle websites allereerste onafhankelijk en op deskundige wijze beoordeeld. Die beoordelingen kunt u hieronder vinden. Naast onze beoordeling hebben we een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden bijgevoegd. Zo krijgt u direct een goed overzicht van de inhoud en de functionaliteiten van de website. Ook reacties van gebruikers van de website zijn toegevoegd zodat u een objectieve mening kunt vormen.

Daarnaast kunt u, als (potentieel) lid van de website uw eigen reactie geven. Heeft u een toevoeging, heeft u een opmerking of wilt u gewoon even uw mening en beoordeling kwijt? Dan kunt u dat doen op elke pagina voor elke website.

second love

Secondlove.nl

Een Controversiële website, vanaf 2008, toen de dating site gelanceerd werd. Heel veel mensen komen…
match for me

Match4me.nl

Match4me is een datingsite die zich puur richt op de hoger opgeleide singels van Nederland.…
pepper

Pepper.nl

Op Pepper.nl kun je een behoorlijk uitgebreide profielpagina aanmaken. Zo kun je foto’s en filmpjes…