Be2.nl

Bezoek Be2.nl

Als je voor het eerst op Be2.nl komt, dan valt het je meteen op dat het een heel erg overzichtelijke site is. Alles is keurig in categorieën verdeeld en je hoeft niet lang te zoeken waar je je in moet schrijven. Online dating wordt door sites als deze een heel stuk makkelijker en leuker, doordat de site makkelijk te navigeren is, inschrijven simpel is om te doen en er mannen en vrouwen vanuit het hele land op te vinden zijn, die net zoals jij op zoek zijn naar die ene echte liefde, die je hier vast en zeker wel zult vinden.

be2.nl

Dieper in op daten op B2.nl

Zoals ik al eerder zei, de site is ongelooflijk overzichtelijk. Het staat niet vol met irritante, blinkende banners die je naar binnen moeten lokken. De makers hebben er voor gezorgd dat de site er zo netjes en professioneel als mogelijk uitziet, want dat is wat je als bezoeker van een dating site ook wel verwacht. De site is bijzonder makkelijk te navigeren. Je hoeft er dus geen hogere wiskunde voor te hebben gestudeerd om je weg te vinden. Alle regio’s staan keurig aan de rechterkant aangegeven, mocht je een leuke man of vrouw uit een bepaalde streek willen ontmoeten. En natuurlijk kan je ook door heel Nederland zoeken. Daarbij staat de site vol met succesverhalen van eerdere bezoekers, dat is altijd fijn om te lezen. Ook kun je een serieuze liefdestest doen om de date die echt perfect bij je past te vinden. Al met al is deze site een bijzonder goede aanrader, vooral ook omdat ze bij de regio’s aangeven waar je het beste naartoe kunt gaan. Zeg maar tips voor goede restaurants e.d. om de avond eentje te maken die romantisch succesvol zal zijn.

Direct gratis aanmeldenBezoek Be2.nlPlaats een review

 

Positieve punten:

  • Daten per provincie mogelijk
  • Overzichtelijke site
  • Liefdetest goed opgezet, werkt prima!
Negatieve punten:

  • Weinig kleur
  • Succesverhalen niet te verifiëren

Geef een review


Geef een review
* Verplicht

Be2.nl SKU UPC Model

Duidelijk, draait er niet omheen

Jul 17, 2013 by Eduard
Positieve Punten: Draait om de dames • 
Negatieve Punten: Geld, altijd kosten! • 
Leeftijd: 34 • 
Geslacht: Man 

Zelf heb ik er altijd een hekel aan als websites zich op alles richten behalve dat waar ze voor gemaakt zijn. Be2 doet dat als een van de weinige datingsites wel gewoon. Het gaat mij om de dames op de site, dus zie ik dames en kan ik praten en in contact komen met dames. En de profielen zitten goed in elkaar. Enig minpunt is de betaling, maarja, daar komen we in deze maatschappij toch niet meer onderuit he. De kroeg kost meer geld zullen we maar zeggen.


4.0 4.0 1 1 Zelf heb ik er altijd een hekel aan als websites zich op alles richten behalve dat waar ze voor gemaakt zijn. Be2 doet dat als een van de weinige datingsites wel gewoon. Het gaat m Be2.nl