Nieuwerelatie.nl

Bezoek Nieuwerelatie.nl

Deze dating site is relatief jong en heeft een variabel aanbod wat singles betreft. Er komen mannen en vrouwen van verschillende leeftijden, variërend van 18 t/m 85 jaar. Na de gratis inschrijving krijg je direct toegang tot alle profielen en foto’s. Deze foto’s kan je overigens op de fotomuur bekijken, waar tienduizenden foto’s geplaatst zijn. Je kunt een date in je eigen regio zoeken, maar ook gewoon naar leuke singles uit het hele land zoeken. Nieuwrelatie.nl maakt geen gebruik van computers die de meest ingewikkelde matches gaan samenstellen. Je kunt gewoon naar eigen inschatting kiezen. Daarbij werken dit soort matches veelal toch niet. Gewoon met je gevoel kiezen dus, net als in het “echte leven”. Deze datingsite is nog steeds volop in ontwikkeling en er schrijven dagelijks nieuwe singles op in, waardoor het aanbod steeds gevarieerder wordt. Het is ene fris ogende website met duidelijke informatie en daarbij geeft de site ook nog eens een kwaliteitsgarantie af. Genoeg redenen om deze site een goed cijfer te geven, ook al is ze nog volop aan het groeien.
nieuwe relatie

Ga weer daten via NieuweRelatie.nl

Nieuwerelatie.nl is dan wel een jonge datingsite, ze hebben toch al redelijk wat succesverhalen op hun website staan. Ook heeft de site een helpdesk. Wanneer u hiermee contact opneemt, krijgt u binnen 1 werkdag antwoord, zo staat er op de site geschreven. Je gegevens worden zorgvuldig bewaard en niet aan derden doorgespeeld, maar dit alles is terug te vinden in hun algemene voorwaarden. Wat ook wel een leuke optie is, is het gratis chatten in het chatcafé. Misschien vind je op die manier alvast een leuke single man of vrouw waar je een gezellige afspraak mee kunt maken?

Direct gratis aanmeldenBezoek Nieuwerelatie.nlPlaats een review

 

Positieve punten:

  • Direct toegang tot alle profielen en foto’s
  • Geen ingewikkeld matching systeem via computers
Negatieve punten:

  • Een nieuwe site, dus hier en daar nog wat verbeteringen mogelijk
  • Er staan veel minder vrouwen dan mannen ingeschreven

Geef een review


Geef een review
* Verplicht

Nieuwerelatie.nl SKU UPC Model

Fijne site, geen mobiele website

Aug 17, 2013 by Matske
Positieve Punten: Betrouwbaar • 
Negatieve Punten: Geen mobiele site of app • 
Leeftijd: 24 • 
Geslacht: Vrouw 

Ik vind Nieuwerelatie.nl een fijne site om een date te vinden. Ik vind het alleen erg jammer dat ik het alleen thuis achter de pc fijn bij kan houden. Geen app of mobiele website, ik ben niet vaak thuis dus dit is een nadeeltje.

-x- Matske


Actieve vrouwen, dat is al heel wat!

Jul 19, 2013 by Bert
Positieve Punten: Actieve vrouwen • 
Negatieve Punten: Weinig vrouwen • 
Leeftijd: 48 • 
Geslacht: Man 

Inderdaad jammer dat er minder vrouwen op deze site staan dan mannen, maar de vrouwen die er op staat zijn tenminste wel echt en ook nog redelijk actief. Daar ben ik als man al blij mee tegenwoordig op de datingsites, want sommige sites.... Laten we daar maar niet over praten. Veilige haven voor mij dit dus, waar ik nog wel even actief blijf.


4.0 4.0 2 2 Ik vind Nieuwerelatie.nl een fijne site om een date te vinden. Ik vind het alleen erg jammer dat ik het alleen thuis achter de pc fijn bij kan houden. Geen app of mobiele website, Nieuwerelatie.nl